Всі пам'ятки, краси і смакоти Львова і Карпат ми спробували поєднати в одному турі. Хоча якщо сказати чесно, то для того щоб дізнатися все про Львів і Карпатах, треба жити там все життя! Гастрономічний тур в Карпати!
- традиційної галицької кухнею, львівським сирником і Пампуха;
- українським салом під горілочку з солоним огірочком;
- найніжнішим фермерським козячим сиром;
- медом з трав'яними чаями;
- традиційними закарпатськими стравами - пасолей, баношем, паланчітой;
- традиційними угорськими стравами - бограчем, гомбовці, чулеком;
- Гукливський грибний поливанням;
- свежеприготовленной фореллю;
- і, звичайно, закарпатськими і токайськими винами, слівовкой, паленкой, іншими різними настоянками і львівським пивом!
Львівська, закарпатська, угорська, польська національні кухні, традиції і культура цих народів - в унікальному гастрономічному турі від туроператора "Навігатор Україна"!
У програмі туру: залізничний проїзд з Харкова, зустріч і супровід туристів, проживання в комфортабельному готелі у Львові і в приватних садибах в Карпатах, харчування, екскурсії по Львову та Карпатам, дегустації, майстер-класи, чани з мінеральною водою, термальні басейни і багато іншого!
Маршрут
Львів - Меденичі - Перечин - Берегово - Косино - Шипот - Пилипець - Синевир
Тривалість туру
7 днів
Розміщення
готелі у Карпатах та Львові
Транспорт
Поїзд
Тип туру
Груповий
Екскурсійна програма
Виїзд з Харкова до Львова поїздом № 46 о 12-36 або швидкісними поїздами № 1, 15, 17, 21 у вечірній час.
1 день Прибуття вранці Львів. Зустріч гурту на вокзалі. Поселення в готель (відповідно до розрахункового часу).
Обід в ресторані з галицькою кухнею, І звичайно неодмінний львівський сирник на десерт.
Пішохідна екскурсія "Львів, Пиво і батяри ". Пориньте в незабутню львівську атмосферу веселощів і свят. Історія львівського пивоваріння, особливості процесу та численні види пива. Чому популяризували горілку і вино, але не пиво? Що варили єзуїти? Як любов до пива у Львові породила любов до жінки? Історії про знаменитих львівських гуляк і хуліганів - "батярів", скульптури п'ятьох львівських "батяріков" і Головного Бровари. Відвідання єдиного в Україні музею пивоваріння, В залах якого представлені цікаві археологічні знахідки, інструменти пивоварного справи, пивні бочки різних епох і т.д. Дегустація 2 сортів пива.

Можна відвідати перший в Україні музей сала. У супроводі аудіогіда ви познайомитеся з традиціями сала, з численними скульптурами з сала, в тому числі з самих великих людських серцем з цього продукту. Пам'ятник салу, а також безліч інших фото- і відео інсталяцій. Ну і звичайно, - дегустація 13 видів сала під горілочку з солоним огірком.

2 день Сніданок. Львів'яни починають свій день з чашки кави, а ми - з "кавової" екскурсії.
Пішохідна екскурсія "Львів з ароматом кави". Відкрийте своє серце і всі п'ять почуттів для кави! Вирушаємо назустріч емоціям у «Львівську шахту кави»! Легенди та історії про походження цього благородного напою, сорти кави, способи заварювання і кавові традиції. Пориньте у світ чуттєвості і насолоди, кожне Ваше почуття буде загострено! І звичайно ж, дегустація ароматної кави і ворожіння на кавовій гущі!

Відвідування Креденс-кафе, де працюють кращі бариста Львова і де вас навчать майстерності лате-арт.
- дегустація оригінальних львівських настоянок *. У компанії друзів ви дізнаєтеся секретні рецепти виробництва настоянок, а також зможете продегустувати ексклюзивні види: калганівка, вишнівка, Хрінівка, медовуха, цітрусовка, грушовка, горіхівка.
Факультативна гастрономічна розважальна екскурсія «Від шпацеру до келішка» *.
Екскурсія по ресторанах мережі ФЕСТ і дегустація страв і алкогольних настоянок в трьох закладах: Музей-ресторація «Гасова лямпа» - найвищий (4 поверховий) львівський паб. Тут знають все про винахідників першої в світі керосінововй лампи. «Мазох-cafe» - віконце у світ, створений за мотивами творів "батька мазохізму" - письменника Леопольда фон Захер-Мазоха, львів'янина за походженням. «Криївка» - найпопулярнейшій ресторан України. УПА та ОУН, історія антикомунізму, повстанський тир, медовуха і багато іншого. Готуйтеся до найгіршого! Крім того, під час екскурсії ми позкомімся з ще двома львівськими "родзинками": «Найдорожча ресторація Галичини» і «Дім легенд» - ресторан, де кожна кімната присвячена своїй львівській легенді.

3 день Сніданок.
Поїздка на козячу ферму "Еліс", Де україно-бельгійська сімейна пара вирощує понад 600 кіз і виробляє сир за сучасною французькою технологією. Під час екскурсії ви відвідаєте майстерню по виготовленню козячого сиру, прогуляєтеся разом зі стадом тварин, познайомитеся з іншими жителями ферми, а в завершенні продегустуєте ніжний традиційний фермерський сир Кротті, твердий сир ТОМЕТ, сири фета, бюш, сігалон (з провансальськими травами) і ЛАРДІ (шматочки козячого сиру в беконі), і все це можна запивати свіжим козячим молоком або вином. До речі, молоко взагалі не має запаху, тому що все залежить від умов утримання тварин!

Повернення до Львова. Вільний час.

4 день Сніданок. Виселення з готелю, виїзд в Карпати.
По дорозі заїжджаємо в Меденичі на приватну пасіку "Медовий блюз". Ви одягнете захисний костюм пасічника і поринете у дивовижний світ бджіл: як вони живуть, розмножуються, воюють, зимують, одружуються, як і з чого виходять продукти бджільництва і т.д. На завершення дегустація різних сортів меду з трав'яними чаями в кімнаті, де за склом можна спостерігати повсякденне життя бджіл у вулику.
Обід в автентичному ресторані закарпатської кухні в Перечині. Як завжди в Україні, все починається з сала з солоними огірочками і капустою, а вже потім - традиційні закарпатські страви - пасоля, банош зі сметаною і шкварками, потім в рот стрибають Кромплі, страпачки і гурка, на десерт - паланчіта з лекваром, а для хорошого травлення - слівовка від дядьки Михайла! З чого все ці страви? Секрети заздалегідь не видаємо!

Переїзд в Берегівський район Закарпаття, поселення в угорських приватних садибах. Господарі за бажанням приготують вечерю з традиційних угорських страв: бограч, мадярські голубці, вино або паленка, гомбовці і т.д.

5 день Сніданок. Екскурсія до Берегово - термальну і винну столицю Закарпаття. Можливо купання в термальному басейні (температура води - 32-36 С). Відвідування одного з найстаріших винних підвалів Закарпаття - "Старий підвал", знайомство з історією виноробства в Закарпатті, яке сягає корінням у часи Римської імперії.

Обід в угорському ресторані «Хонгулот еттурем». Вас чекає «чулек» - страва асорті, яке включає 5 видів м'яса, приготованих в спеціях в коліні, рис з овочами, картопля по-домашньому, овочі-гриль, величезна різноманітність соусів, домашні закарпатські та токай вина, 8 видів паленок.
Переїзд до Косино, Ще один містечко на кордоні з Угорщиною, де вас знову чекають акваудовольствія - комплекс "Термальні води Косино": Термальний басейн, прісний басейн з аквабаром, водні атракціони, Королівські сауни (7 видів), а також новинка комплексу - фонтан-джакузі «Золотий фонтан здоров'я« Косино »з чотирма тематичними басейнами (чашка кави, пляшка вина, келих пива, кружка з паленкой).


6 день Сніданок. Виселення. відвідування водоспаду Шипот - одного з найкрасивіших і ефектних карпатських водоспадів. З підземного джерела на горі Великий Верх починає він свій шлях вниз по маленькому ущелині. Тут же він падає мальовничими каскадами з 14-метрової висоти і розбивається об каміння, перетворюючись в мільйони діамантових крапельок, що переливаються на карпатському сонце.

Переїзд в село Гукливий, де сільська знаменитість Ферец Гукливчика пригостить нас 5 видами настоянок, а за бажанням туристів може провести майстер-клас "GrunHof" - виготовлення Гукливський грибний поливання на багатті.
Переїзд до с. Пилипець. Підйом на крісельному підйомнику на вершину гори Гимба, огляд величної і чарівною полонини Боржава. Полонина Боржава - один з найкрасивіших і великих хребтів Карпат.
Переїзд через Міжгірський перевал. екскурсія на Синевирське озеро - чудо світло, одне з найкрасивіших гірських озер України, яке займає площу 7га.

Поселення в приватних садибах. Можна замовити вечерю зі страв карпатської кухні, поваритися в чанах, відвідати печеру.

7 день Сніданок. Виселення, ми залишаємо Українські Карпати, по дорозі заїжджаємо в форелеве господарство. Самі словите форель, самі приготуєте (під наглядом досвідчених кухарів) і самі з'їсте. Ням! Смакота!

Переїзд до Львова. відвідування "Львівської Майстерні шоколаду", де на ваших очах майстри виготовлять із шоколаду різну смакоту, якою можна тут же й поласувати, й придбати в якості сувеніру зі Львова.

Трансфер до вокзалу. Виїзд до Харкова поїздом № 142 о 14-15, поїздом № 45 о 2-52 або швидкісними поїздами 2, 15, 17, 22 у зручний вечірній вечірній час.
Прибуття до Харкова швидкісними поїздами вранці, поїздом № 142 о 14-10, поїздом № 45 о 22-10
1 день Прибуття вранці Львів. Зустріч гурту на вокзалі. Поселення в готель (відповідно до розрахункового часу).
Обід в ресторані з галицькою кухнею, І звичайно неодмінний львівський сирник на десерт.
Пішохідна екскурсія "Львів, Пиво і батяри ". Пориньте в незабутню львівську атмосферу веселощів і свят. Історія львівського пивоваріння, особливості процесу та численні види пива. Чому популяризували горілку і вино, але не пиво? Що варили єзуїти? Як любов до пива у Львові породила любов до жінки? Історії про знаменитих львівських гуляк і хуліганів - "батярів", скульптури п'ятьох львівських "батяріков" і Головного Бровари. Відвідання єдиного в Україні музею пивоваріння, В залах якого представлені цікаві археологічні знахідки, інструменти пивоварного справи, пивні бочки різних епох і т.д. Дегустація 2 сортів пива.


Можна відвідати перший в Україні музей сала. У супроводі аудіогіда ви познайомитеся з традиціями сала, з численними скульптурами з сала, в тому числі з самих великих людських серцем з цього продукту. Пам'ятник салу, а також безліч інших фото- і відео інсталяцій. Ну і звичайно, - дегустація 13 видів сала під горілочку з солоним огірком.

2 день Сніданок. Львів'яни починають свій день з чашки кави, а ми - з "кавової" екскурсії.
Пішохідна екскурсія "Львів з ароматом кави". Відкрийте своє серце і всі п'ять почуттів для кави! Вирушаємо назустріч емоціям у «Львівську шахту кави»! Легенди та історії про походження цього благородного напою, сорти кави, способи заварювання і кавові традиції. Пориньте у світ чуттєвості і насолоди, кожне Ваше почуття буде загострено! І звичайно ж, дегустація ароматної кави і ворожіння на кавовій гущі!


Відвідування Креденс-кафе, де працюють кращі бариста Львова і де вас навчать майстерності лате-арт.
- дегустація оригінальних львівських настоянок *. У компанії друзів ви дізнаєтеся секретні рецепти виробництва настоянок, а також зможете продегустувати ексклюзивні види: калганівка, вишнівка, Хрінівка, медовуха, цітрусовка, грушовка, горіхівка.
Факультативна гастрономічна розважальна екскурсія «Від шпацеру до келішка» *.
Екскурсія по ресторанах мережі ФЕСТ і дегустація страв і алкогольних настоянок в трьох закладах: Музей-ресторація «Гасова лямпа» - найвищий (4 поверховий) львівський паб. Тут знають все про винахідників першої в світі керосінововй лампи. «Мазох-cafe» - віконце у світ, створений за мотивами творів "батька мазохізму" - письменника Леопольда фон Захер-Мазоха, львів'янина за походженням. «Криївка» - найпопулярнейшій ресторан України. УПА та ОУН, історія антикомунізму, повстанський тир, медовуха і багато іншого. Готуйтеся до найгіршого! Крім того, під час екскурсії ми позкомімся з ще двома львівськими "родзинками": «Найдорожча ресторація Галичини» і «Дім легенд» - ресторан, де кожна кімната присвячена своїй львівській легенді.

3 день Сніданок.
Поїздка на козячу ферму "Еліс", Де україно-бельгійська сімейна пара вирощує понад 600 кіз і виробляє сир за сучасною французькою технологією. Під час екскурсії ви відвідаєте майстерню по виготовленню козячого сиру, прогуляєтеся разом зі стадом тварин, познайомитеся з іншими жителями ферми, а в завершенні продегустуєте ніжний традиційний фермерський сир Кротті, твердий сир ТОМЕТ, сири фета, бюш, сігалон (з провансальськими травами) і ЛАРДІ (шматочки козячого сиру в беконі), і все це можна запивати свіжим козячим молоком або вином. До речі, молоко взагалі не має запаху, тому що все залежить від умов утримання тварин!


Повернення до Львова. Вільний час.

4 день Сніданок. Виселення з готелю, виїзд в Карпати.
По дорозі заїжджаємо в Меденичі на приватну пасіку "Медовий блюз". Ви одягнете захисний костюм пасічника і поринете у дивовижний світ бджіл: як вони живуть, розмножуються, воюють, зимують, одружуються, як і з чого виходять продукти бджільництва і т.д. На завершення дегустація різних сортів меду з трав'яними чаями в кімнаті, де за склом можна спостерігати повсякденне життя бджіл у вулику.
Обід в автентичному ресторані закарпатської кухні в Перечині. Як завжди в Україні, все починається з сала з солоними огірочками і капустою, а вже потім - традиційні закарпатські страви - пасоля, банош зі сметаною і шкварками, потім в рот стрибають Кромплі, страпачки і гурка, на десерт - паланчіта з лекваром, а для хорошого травлення - слівовка від дядьки Михайла! З чого все ці страви? Секрети заздалегідь не видаємо!


Переїзд в Берегівський район Закарпаття, поселення в угорських приватних садибах. Господарі за бажанням приготують вечерю з традиційних угорських страв: бограч, мадярські голубці, вино або паленка, гомбовці і т.д.

5 день Сніданок. Екскурсія до Берегово - термальну і винну столицю Закарпаття. Можливо купання в термальному басейні (температура води - 32-36 С). Відвідування одного з найстаріших винних підвалів Закарпаття - "Старий підвал", знайомство з історією виноробства в Закарпатті, яке сягає корінням у часи Римської імперії.


Обід в угорському ресторані «Хонгулот еттурем». Вас чекає «чулек» - страва асорті, яке включає 5 видів м'яса, приготованих в спеціях в коліні, рис з овочами, картопля по-домашньому, овочі-гриль, величезна різноманітність соусів, домашні закарпатські та токай вина, 8 видів паленок.
Переїзд до Косино, Ще один містечко на кордоні з Угорщиною, де вас знову чекають акваудовольствія - комплекс "Термальні води Косино": Термальний басейн, прісний басейн з аквабаром, водні атракціони, Королівські сауни (7 видів), а також новинка комплексу - фонтан-джакузі «Золотий фонтан здоров'я« Косино »з чотирма тематичними басейнами (чашка кави, пляшка вина, келих пива, кружка з паленкой).



6 день Сніданок. Виселення. відвідування водоспаду Шипот - одного з найкрасивіших і ефектних карпатських водоспадів. З підземного джерела на горі Великий Верх починає він свій шлях вниз по маленькому ущелині. Тут же він падає мальовничими каскадами з 14-метрової висоти і розбивається об каміння, перетворюючись в мільйони діамантових крапельок, що переливаються на карпатському сонце.


Переїзд в село Гукливий, де сільська знаменитість Ферец Гукливчика пригостить нас 5 видами настоянок, а за бажанням туристів може провести майстер-клас "GrunHof" - виготовлення Гукливський грибний поливання на багатті.
Переїзд до с. Пилипець. Підйом на крісельному підйомнику на вершину гори Гимба, огляд величної і чарівною полонини Боржава. Полонина Боржава - один з найкрасивіших і великих хребтів Карпат.
Переїзд через Міжгірський перевал. екскурсія на Синевирське озеро - чудо світло, одне з найкрасивіших гірських озер України, яке займає площу 7га.


Поселення в приватних садибах. Можна замовити вечерю зі страв карпатської кухні, поваритися в чанах, відвідати печеру.

7 день Сніданок. Виселення, ми залишаємо Українські Карпати, по дорозі заїжджаємо в форелеве господарство. Самі словите форель, самі приготуєте (під наглядом досвідчених кухарів) і самі з'їсте. Ням! Смакота!


Переїзд до Львова. відвідування "Львівської Майстерні шоколаду", де на ваших очах майстри виготовлять із шоколаду різну смакоту, якою можна тут же й поласувати, й придбати в якості сувеніру зі Львова.


Трансфер до вокзалу. Виїзд до Харкова поїздом № 142 о 14-15, поїздом № 45 о 2-52 або швидкісними поїздами 2, 15, 17, 22 у зручний вечірній вечірній час.
Прибуття до Харкова швидкісними поїздами вранці, поїздом № 142 о 14-10, поїздом № 45 о 22-10
Вартість на особу у грн.
під запит
У вартість включено
залізничний проїзд, проживання в номерах зі зручностями, харчування, транспортно-екскурсійне обслуговування, супровід групи, страховка
Примітки
- Програма виставлена як зразок в рекламних цілях. Ціна прораховується для організованих груп під замовлення.
- Вхідні квитки в музеї та на інші екскурсійні об'єкти, прокат спорядження, підйомники, майстер-класи, атракції, дегустації, факультативні екскурсії та інші додаткові послуги оплачуються додатково.
- В програмі можливі коригування за бажанням замовника. Можливий прорахунок туру на будь-яку кількість днів.
- Ціна туру може змінюватися в залежності від програми, тривалості транспортного обслуговування, рівня готелю, графіка і вартості залізничного проїзду, високого або низького сезону і т.д.
- Уточнюйте вартість туру і додаткових послуг перед бронюванням.
- Для дорослих груп можливий прорахунок туру на комфортабельному автобусі з Харкова.